BLOG

Gen X aan het woord: Femke

blog_image:article_openhr_16542418446299ba345f5dc.jpg:end_blog_image

Jazeker, ik ben er eentje uit de generatie X en ja, ik keek inderdaad veel naar MTV :-) Mijn nuchterheid kreeg ik met de paplepel ingegoten door de instelling “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”.

Na een mbo en hbo opleiding kwam ik in 2003 op de arbeidsmarkt terecht, en eind 2010 kreeg ik in mijn werk te maken met de recessie. Pittige tijden maar oh zo leerzaam binnen het HR vak.

Als ik kijk naar de kenmerken van deze generatie, dan zie ik zeker een match. Ik ben gedreven, houd van face to face communicatie en heb redelijk wat zelfkennis. Juist bij mijn overstap naar OpenHR heb ik heel erg naar mijn hart geluisterd. Ik wilde het 1 op 1 contact terug en daarin het verschil kunnen maken. Dit is waar ik bij OpenHR elke dag de ruimte en het vertrouwen voor krijg in mijn gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers.

Ontwikkeling heeft altijd centraal gestaan in mijn carrière. Dit door het volgen van een opleiding, gesprekken met een coach of doordat er nieuwe kansen op mijn pad komen. Heerlijk om zo af en toe in het diepe te springen en te ontdekken.

Bij OpenHR zijn er volop mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Iedereen en dus ook ik. Of je zit in een inwerktraject, of je krijgt coaching of je volgt een opleiding. Ook kijk ik samen met mijn leidinggevende naar wat mijn volgende stap binnen de organisatie zou kunnen zijn en welke stappen we hiervoor gaan zetten.

En ja ik vind het zeker fijn om erkend te worden voor het werk dat ik doe (wie niet?). En dat doen we echt goed bij OpenHR. We werken hard, delen actief successen, vieren die successen en complimenteren elkaar. Dit brengt echt een fijne drive waar ik elke dag weer blij van word.

LAATSTE NEWS

Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze WIW.
8-06-2023
Recruitment is een essentieel onderdeel van elk bedrijf en in de huidige...
1-06-2023
Ze zijn begonnen! Er wordt hard gewerkt aan de verbouwing van ons kantoor.
30-05-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close