NEWS & UPDATES

Geen zin om te solliciteren, maar wél die nieuwe HR job?

blog_image:article_openhr_16338660336162d131a05ce.jpg:end_blog_image

Het zal je niet ontgaan zijn, het is druk in de arbeidsmarkt voor HRM'ers. Overweeg je om een keer van HR job te wisselen, maar heb je geen zin om actief te gaan solliciteren? Dan ben je bij OpenHR aan het goede adres. Laat je gegevens achter via de site, dan regelen wij je inschrijving en houden wij actief passende vacatures voor je in de gaten. Makkelijk toch?

REGISTER

Hieronder alle info voor jou:

VOORDELEN
Elke week krijgen wij HR vacatures en HR interim opdrachten binnen. Niet voor al onze functies werven wij. Als je bekend bent bij ons, dan hebben onze HR recruitment consultants inzicht in jouw ervaring en wensen en kunnen wij je direct benaderen bij een passende vacature.

INSCHRIJVEN
Via onze website kan je jezelf registeren. Liever direct contact? Bel, app of mail ons dan gerust. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op, om je wensen & profiel helder te krijgen.

HR VACATURES
Je profiel wordt regelmatig door ons beoordeeld in relatie tot openstaande HR functies en/of HR interim opdrachten. Als er een match is, hoor je van ons. We zoeken actief contact met je en polsen je interesse.
Je mag van ons verwachten dat we je grondig informeren over de functie, organisatie en vereisten.
Uiteraard ontmoeten we elkaar online of live op ons kantoor. Indien we je daadwerkelijk kandidaat gaan stellen, dan checken we je referenties, controleren je diploma’s en controleren je cv.
We coachen je gedurende het hele proces en zijn altijd bereikbaar voor je. Contacten met klanten verlopen altijd via OpenHR.

CONTACT
Soms hoor je langere tijd niets van ons, dat wil niet zeggen dat we je profiel niet beoordelen en bekijken, maar wil alleen zeggen dat dé match er nog niet is. We proberen elk jaar even proactief contact met je te zoeken om te kijken of er iets gewijzigd is in je situatie of wensen.
Andersom stellen we het altijd op prijs als jij actief contact met ons houdt. Mocht er iets veranderen in je situatie, beschikbaarheid of wensen dan vinden we het prettig als je ons daarover informeert. Je kan ons bellen, mailen of een app sturen.

100% DISCREET
Je inschrijving bij ons is vertrouwelijk. Onze systemen zijn goed beveiligd en onze HR recruitment consultants zijn getraind om dit vertrouwen te borgen.

  • Onze databases van klanten en kandidaten (beiden HRM’ers) zijn strikt gescheiden
  • Communicatie verloopt altijd via je persoonlijke mail en telefoon
  • Ook als je ergens wordt voorgesteld gebeurt dit uiteraard alleen na jouw goedkeuring en je krijgt je profiel ook van tevoren te zien
  • Ben je klant of contactpersoon bij ons en wil je je ook inschrijven? Dat kan en we gaan hier discreet mee om

WAARDEN
Wij werken vanuit onze 4 kernwaarden:

  • Vertrouwen
  • Respect
  • Aandacht
  • Resultaat

REGISTER

LAATSTE NEWS

De HR arbeidsmarkt stikt op dit moment van de leuke vacatures. Alleen jij...
1-12-2021
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze WIW.
1-12-2021
In Portugal is onlangs een wet aangenomen die het recht op onbereikbaarheid...
30-11-2021
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close