NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Asmaa

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen. 

Vandaag aan het woord: Asmaa

Wat voor rol vervul je binnen OpenHR?
Mijn functie binnen OpenHR is Senior HR Recruitment Consultant.

In deze rol houd ik me dagelijks bezig met het maken van de perfecte match voor onze opdrachtgevers. Dit doe ik door elke dag HR-professionals en opdrachtgevers te spreken en ze aan elkaar te linken. Door de verdieping te zoeken in de gesprekken en vanuit oprechte interesse in de HR professionals ben ik in staat maatwerk te leveren. Voor elke opdracht hebben wij een passende kandidaat beschikbaar!

Het realiseren van een mooie match en de impact die dat heeft op zowel opdrachtgever als kandidaat in de breedste zin van het woord geeft mij ontzettend veel voldoening.

Verder
Ik ben jarenlang actief geweest als manager in de uitzendbranche en heb vele facetten van Recruitment en HR meegemaakt. Ik heb enerzijds diverse teams aangestuurd in het behalen van successen en anderzijds veel contacten onderhouden met opdrachtgevers waardoor ik de markt door en door ken. Momenteel staan we voor enorme uitdagingen door de enorme krapte op de markt en de snel veranderende arbeidsmarkt door technologische ontwikkelingen. Doordat ik de markt goed ken kan ik het verschil maken in de challenges die opdrachtgevers hebben.

Meer over mij 
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Ik hou ontzettend veel van koken en sta geregeld uren in de keuken om heerlijke maaltijden voor te bereiden. Verder ben ik dol op reizen en stedentrips, hou van muziek en ga ik regelmatig naar de film. Tot slot ben ik een ontzettende boekenwurm, voetbalfanaat en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Als type persoon ben ik inspirerend, enthousiast, energiek en een wandelende encyclopedie.

Wat is mijn eerste indruk van OpenHR?
Een supergave organisatie met een open cultuur en een geweldig professioneel team! De collega’s zijn heel warm en toegankelijk. Er wordt hard gewerkt en successen worden net zo hard gevierd. Iedereen kan en mag zichzelf zijn.

Wat ga ik betekenen voor OpenHR? 
Door mijn kennis van en expertise op het gebied van recruitment in te zetten in combinatie met mijn overtuigingskracht hoop ik veel mooie matches te realiseren voor OpenHR. Door mijn visie en andere blik op de wereld hoop ik bij te kunnen dragen aan een mooie diverse organisatie zowel intern als extern.
 

LAATSTE NEWS

Verzuim is een groeiend probleem in Nederland en in het vierde kwartaal van...
23-03-2023
Annette Leliveld heeft al meerdere malen een interim opdracht via OpenHR...
22-03-2023
OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR....
21-03-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close