NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Laura

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen.

Vandaag aan het woord: Laura Troostwijk

blog_image:article_openhr_163160480261405042d1218.jpg:end_blog_image

Ik ben gestart in de functie van Recruitment Assistant. Als Recruitment Assistant ga ik mij met name bezig bezig houden met het sourcen naar HR professionals en werk ik nauw samen met het team van HR Recruitment Consultants.

Op dit moment zit ik in het eerste leerjaar van de opleiding HRM in Nijmegen. Eerder heb ik opleiding HRM gevolgd en afgerond op het mbo. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de komende jaren.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe restaurants te ontdekken waar je kunt genieten van heerlijk eten. Om in beweging te blijven tennis ik elke week en doe ik mee met competities. Mijn drive is het helpen van mensen en hen te helpen om zich op hun plek te laten voelen.

 

LAATSTE NEWS

Zou een startbonus voor jou het verschil maken om te starten met een nieuwe...
23-05-2022
Vandaag praten we jou bij over hoe Gen Y te werven en wat zij toevoegen aan...
23-05-2022
20 mei: Internationale HR dag - vandaag sta jij als HRM'er centraal!
20-05-2022
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close