NEWS & UPDATES

Samenwerking Sonova & OpenHR

blog_image:article_openhr_16118487646012dc3c09455.png:end_blog_image

Sonova & OpenHR werken al een aantal jaar samen. Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat OpenHR ook de komende 2 jaar opnieuw de preferred supplier voor HR functies is van Sonova in Nederland.

Sonova is een prachtig bedrijf om voor te werken, heeft een professionele HR afdeling én biedt mooie (inter)nationale doorgroeimogelijkheden.

Sonova, waarvan het hoofdkantoor in Zwitserland staat, is een toonaangevende fabrikant van innovatieve hooroplossingen. De Groep is actief via haar centrale bedrijfsmerken Phonak, Unitron, Advanced Bionics en Schoonenberg. Sonova biedt haar klanten een van de meest uitgebreide productportfolio's uit de branche: van hoortoestellen tot cochleaire implantaten tot draadloze communicatieoplossingen. De in 1947 opgerichte Groep is momenteel aanwezig in meer dan 100 landen in de hele wereld en heeft 14.000 medewerkers in dienst. Sonova heeft in het boekjaar 2019/20 een omzet gegenereerd van CHF 2,92 miljard en een nettowinst van CHF 490 miljoen. Via al haar bedrijven en door de Hear the World Foundationte ondersteunen, ontplooit Sonova haar visie van een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor een leven zonder beperkingen kan leven.

Schoonenberg is een snelgroeiend, internationaal en professioneel servicenetwerk van aanbieders van hooroplossingen. Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al 90 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is.

In Nederland is Sonova aanwezig sinds 1999 toen zij startte met het merk Phonak. In een later stadium zijn daar Unitron en Advanced Bionics aan toegevoegd. Tegenwoordig zijn alle merken gehuisvest onder één dak in Vianen om maximale synergie te bewerkstelligen, een belangrijke voorwaarde om elke type cliënt de best mogelijke hooroplossing te kunnen bieden.

Ook op dit moment staat er een HR functie open bij Sonova, bekijk hem hier:

HR officer Vianen

 

LAATSTE NEWS

It is the most wonderful time of the year! Althans, dat zou het moeten zijn,...
9-12-2022
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze WIW.
7-12-2022
Hi HRM’er! 5 december is weer gekomen, Tijd om te reageren op de baan van...
5-12-2022
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close