NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Baptista

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen. 

Vandaag aan het woord: Baptista

Wat voor rol vervul je binnen OpenHR?
Binnen OpenHR ben ik werkzaam als HR Recruitment Consultant. 

Binnen deze functie houd ik me bezig met de werving en selectie van HR professionals, het matchen van kandidaten met vacatures en opdrachtgevers en het begeleiden van kandidaten.

Wat doe je verder?
De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan op het gebied van recruitment en HR. Hier ben ik tot het besef gekomen dat ik enorm veel voldoening haal uit het spreken van verschillende kandidaten en opdrachtgevers en het maken van de juiste match. Momenteel ben ik bezig met mezelf verder te ontwikkelen tot een volwaardig expert op dit gebied.
 
Meer over jezelf
Ik ben een fanatieke sporter en ben vijf keer per week in de sportschool te vinden. Fitnessen en boksen zijn de sporten die ik beoefen. Naast het sporten besteed ik mijn vrije tijd graag met familie en vrienden. Daarnaast houd ik van lezen en films kijken.

Wat is mijn eerste indruk van OpenHR?
Heel enthousiast! OpenHR komt op mij over als een mooie professionele organisatie met erg warme collega's!

Wat ga ik betekenen voor OpenHR?
Met mijn gedrevenheid en passie voor recruitment hoop ik bij te dragen aan het succes van OpenHR.

LAATSTE NEWS

Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze WIW.
8-06-2023
Recruitment is een essentieel onderdeel van elk bedrijf en in de huidige...
1-06-2023
Ze zijn begonnen! Er wordt hard gewerkt aan de verbouwing van ons kantoor.
30-05-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close