NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Eline


OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen. 

Vandaag aan het woord: Eline

Wat voor rol vervul je binnen OpenHR? 
Binnen OpenHR vervul ik de rol van Recruitment Assistent

Als Recruitment Assistent houd ik mij bezig met de socials, contact onderhouden met kandidaten, updaten van de database en telefoontjes beantwoorden. Daarnaast ondersteun ik de Recruitment Consultants waar nodig. 
 
Wat doe je verder?
Op dit moment volg ik de studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zit nu in mijn tweede jaar. In het eerste jaar van mijn studie heb ik een breed studieprogramma gehad. Zo volgde ik vakken op het gebied van HR, maar ook vakken als bedrijfskunde en bedrijfseconomie. In het tweede jaar verdiep ik mij meer in HR. Mede door mijn stage bij OpenHR hoop ik veel te kunnen leren!
 
Meer over jezelf 
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vrienden familie. Ik ga dan vaak een drankje doen, uiteten of gewoon gezellig spelletjes spelen. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten. Ik ga dan vaak (wedstrijd) zwemmen of hardlopen. Ook houd ik van koken en het ontdekken van nieuwe recepten. 
 
Wat is mijn eerste indruk van OpenHR? 
Heel leuk! Het team is jong en enthousiast. Op het kantoor hangt een open sfeer en je kunt bij je collega’s voor alles terecht. Dat ervaar ik als heel fijn. Daarnaast is iedereen positief ingesteld en werkt iedereen hard. Dit zorgt ervoor dat je fijn werkt en met veel plezier naar kantoor komt.
 
Wat ga ik betekenen voor OpenHR?  
Ik hoop dat ik alle Recruitment Consultants goed kan ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden zodat we met het hele team mooie doelen kunnen behalen. 

LAATSTE NEWS

Verzuim is een groeiend probleem in Nederland en in het vierde kwartaal van...
23-03-2023
Annette Leliveld heeft al meerdere malen een interim opdracht via OpenHR...
22-03-2023
OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR....
21-03-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close