NEWS & UPDATES

Blue Monday 0 VS OpenHR 1

Terwijl Blue Monday in de volksmond wordt beschouwd als de meest deprimerende dag van het jaar, kunnen we het ook benaderen als een kans voor positieve verandering. Hoe verslaat OpenHR deze gevreesde dag?

Funfact: de term Blue Monday is bedacht als onderdeel van een marketingstunt en heeft geen wetenschappelijke basis.

Even relativeren
Neem even de tijd om je eigen gemoedstoestand te evalueren. Wat gaat goed, waar word ik gelukkig van, maar ook: wat kan beter? Dit is de eerste stap naar positieve verandering.

Selfcare isn’t selfish 
Gebruik deze dag om jezelf te verwennen met wat extra zorg zónder je hier schuldig over te voelen. Het is niet verkeerd om jezelf ook eens op 1 te zetten. Dit kan je doen door lekker in bad te gaan, een boek te lezen of lekker te gaan shoppen, wat jij wil.

Sluit jij aan bij Renate, Catharina en Jolanda voor een stevige wandeling of blijf je binnen en speel je graag bordspellen net als Femke, Gaby en Jolijn? Of trek je, net als Patrick, je sportschoenen aan voor een pittige work-out.

Ga erop uit!
Zoek vrienden, familie of collega’s op en ga wat leuks doen. Plan misschien een gezellige activiteit samen. Menselijke verbinding is een krachtig tegengif tegen neerslachtigheid.

Plan af en toe een tripje naar het buitenland met je geliefde net als Femke of ga lekker borrelen met een groep vrienden zoals Susanne dit graag doet.

LAATSTE NEWS

Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
Om tot een goede onboarding te komen worden de 4 C’s van Tayla Bauer (2010)...
12-04-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close