NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Britt

blog_image:article_openhr_165719834762c6d70b87355.jpg:end_blog_image

Mijn naam is Britt en ik ben sinds juli gestart als Junior HR Recruitment Consultant bij OpenHR. Hiervoor vervulde ik de functies van Recruitment Assistent en HR Recruiter. Als Junior HR Recruitment Consultant houd ik me bezig met het invullen van de vacatures van onze klanten. Dit doe ik door gebruik te maken van onze eigen database, maar ben ik daarnaast ook veel bezig met het searchen naar (nieuw) HR talent. Dit zorgt ervoor dat ik dagelijks in contact sta met kandidaten.

Verder
Ik ben in juni 2022 afgestudeerd aan de opleiding HRM bij de HAN in Nijmegen. Tijdens de laatste twee jaren van mijn studie heb ik het honoursprogramma de Talent Academy gevolgd en succesvol afgerond. Hierbij was ik, samen met studenten van diverse opleidingen, bezig met onderwerpen als big data, strategische communicatie, innovatie en (persoonlijk) leiderschap.

Meer over mij
In het weekend ben ik graag samen met vrienden en familie. Ik vind het heerlijk om uit eten te gaan of een drankje te doen op het terras. Verder ben ik graag actief bezig en vind ik het leuk om te boksen of een wandeling te maken.

LAATSTE NEWS

Het is niet alleen de week van het werkgeluk, maar ook de week van de...
22-09-2022
De derde dinsdag in september is weer achter de rug. Wat zijn de...
21-09-2022
Van 19 – 25 september is het de week van het werkgeluk. Wij vinden het...
20-09-2022
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close