NEWS & UPDATES

Stagiaires aan het woord

blog_image:article_openhr_165642493662bb09e88e397.jpg:end_blog_image

Afgelopen half jaar hebben Laurine en Femke stage gelopen bij OpenHR. Zij vertellen je graag meer over hoe zij de stage bij OpenHR hebben ervaren.

Wat waren de taken in jouw stage?
Laurine: tijdens mijn stage bij OpenHR heb ik de rol vervuld van Recruitment Assistant. Ik hield me voornamelijk bezig met het sourcen van potentieel toptalent voor onze opdrachtgevers, het contact onderhouden met onze kandidaten en het ondersteunen van de consultants.
Femke: Ik vervulde de rol van Recruitment Marketing Assistant. Ik deze rol was ik bezig met alle recruitmentmarketing voor OpenHR en hield ik me vooral bezig met de content voor de website. Naast de marketing heb ik ook contact met onze kandidaten. Dus genoeg te doen :-)

Wat heb je geleerd?
Laurine: Afgelopen half jaar kon ik mij breder oriënteren in het HR vakgebied. Vanuit OpenHR kreeg ik goede begeleiding en collega’s waren erg behulpzaam.
Femke: De stage bij OpenHR vond ik erg leerzaam. Op meerdere vlakken heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden. Ik heb veel meer geleerd over de verschillende HR functies, maar ook over bepaalde HR thema’s.

Wat maakt de stage bij OpenHR zo leuk?
Laurine: Mijn stageperiode heb ik als een leuke en leerzame tijd ervaren. Ik mocht met alles meekijken waardoor ik veel gezien en geleerd heb tijdens mijn stageperiode bij OpenHR.
Femke: Stagelopen bij OpenHR heb ik als een gezellige tijd ervaren. Ik kreeg veel vrijheid in mijn werk en kreeg al snel eigen verantwoordelijkheden, dit vond ik erg fijn.

Voorlopig hoeven we Laurine en Femke nog niet te missen! Na hun stageperiode blijven ze werkzaam bij OpenHR. Ze blijven werken in dezelfde functies en komen elke week ons team versterken. Ben jij ook op zoek naar een leuke stageplek, en wellicht na afloop een bijbaan voor naast je studie? Er staat een vacature open voor een Marketing & Sales stagiair(e).

Bekijk de stageplek via onderstaande knop of neem snel contact met Jolijn op! Tel nr. 06 – 28 10 20 02

Bekijk stage

Wil je nog meer weten? Bekijk dan het filmpje!

Filmpje stagiaires

LAATSTE NEWS

Het is niet alleen de week van het werkgeluk, maar ook de week van de...
22-09-2022
De derde dinsdag in september is weer achter de rug. Wat zijn de...
21-09-2022
Van 19 – 25 september is het de week van het werkgeluk. Wij vinden het...
20-09-2022
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close