TRENDS

Uitslag poll: hoeveel meetings heb jij op een dag?

blog_image:article_openhr_167153223263a18ec837907.jpg:end_blog_image

Vorige week hebben wij jullie gevraagd hoeveel meetings jullie op een dag hebben. Ben je elke dag druk in gesprek of heb je de ruimte om daadwerkelijk projecten af te maken? Jullie hebben massaal gestemd.

De stemmen liepen aardig gelijk op in deze poll. 34% gaf aan 1 of 2 meetings per dag te hebben en 33% gaf aan zelfs meer dan 4 meetings op een dag te hebben. Slechts 5% heeft nooit een meeting. Kortom, we meeten wat af en onze agenda’s zitten bijna altijd vol.

Zin om een keer een meeting te plannen op een andere plek dan standaard op kantoor? Wij hebben hele mooie (vergader)ruimtes beschikbaar. Onze locatie ligt op een voormalig landgoed in Arnhem. Hier vind je onder andere monumenten, kunst, zeldzame bomen & uitgestrekte gazons. Klinkt prachtig toch?

Neem dan gerust contact met ons op. We bieden en complete binnen-buiten-ervaring, Low-budget en altijd verzekerd 100% aandacht omdat wij het kleinschalig aanbieden.

Voor meer informatie neem contact met ons op door een mail te sturen naar meetings@openhr.nl óf boek direct via onderstaande knop!

Boek direct!

LAATSTE NEWS

Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
Om tot een goede onboarding te komen worden de 4 C’s van Tayla Bauer (2010)...
12-04-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close