TRENDS

Uitslag poll: hoeveel meetings heb jij op een dag?

blog_image:article_openhr_167153223263a18ec837907.jpg:end_blog_image

Vorige week hebben wij jullie gevraagd hoeveel meetings jullie op een dag hebben. Ben je elke dag druk in gesprek of heb je de ruimte om daadwerkelijk projecten af te maken? Jullie hebben massaal gestemd.

De stemmen liepen aardig gelijk op in deze poll. 34% gaf aan 1 of 2 meetings per dag te hebben en 33% gaf aan zelfs meer dan 4 meetings op een dag te hebben. Slechts 5% heeft nooit een meeting. Kortom, we meeten wat af en onze agenda’s zitten bijna altijd vol.

Zin om een keer een meeting te plannen op een andere plek dan standaard op kantoor? Wij hebben hele mooie (vergader)ruimtes beschikbaar. Onze locatie ligt op een voormalig landgoed in Arnhem. Hier vind je onder andere monumenten, kunst, zeldzame bomen & uitgestrekte gazons. Klinkt prachtig toch?

Neem dan gerust contact met ons op. We bieden en complete binnen-buiten-ervaring, Low-budget en altijd verzekerd 100% aandacht omdat wij het kleinschalig aanbieden.

Voor meer informatie neem contact met ons op door een mail te sturen naar meetings@openhr.nl óf boek direct via onderstaande knop!

Boek direct!

LAATSTE NEWS

Verzuim is een groeiend probleem in Nederland en in het vierde kwartaal van...
23-03-2023
Annette Leliveld heeft al meerdere malen een interim opdracht via OpenHR...
22-03-2023
OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR....
21-03-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close