NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Femke

blog_image:article_openhr_16469040226229c2d67a37b.jpg:end_blog_image

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen.

Vandaag aan het woord: Femke de Jong

Rol binnen OpenHR
Binnen OpenHR vervul ik de functie van Recruitment & Marketing Assistant. Ik ben met name bezig met het contact onderhouden met onze doelgroep en het sourcen van HR professionals. Verder verzorg ik een deel van onze online posting en de wekelijkse nieuwsbrieven voor OpenHR.

Verder
Op dit moment volg ik de opleiding HRM in Nijmegen en zit ik in mijn tweede leerjaar.

Meer over mij
Naast mijn werk en studie vind ik het gezellig om met vrienden een drankje te doen of samen te dansen op een festival. Daarnaast houd ik erg van sporten en loop ik regelmatig een rondje in Montferland.

LAATSTE NEWS

Het is niet alleen de week van het werkgeluk, maar ook de week van de...
22-09-2022
De derde dinsdag in september is weer achter de rug. Wat zijn de...
21-09-2022
Van 19 – 25 september is het de week van het werkgeluk. Wij vinden het...
20-09-2022
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close