INTERVIEW

Mijn 1e interim opdracht: Een interview met Mazlum Aktas


Mazlum is sinds juni 2022 werkzaam als interim HR Professional en heeft zijn 1e interim opdracht via OpenHR verkregen. Leuk om eens kennis te maken.

Stel jezelf eens voor
Mijn naam is Mazlum Aktas, 27 jaar oud, geboren en getogen in de leukste stad van Nederland, Den Haag. Sinds 16 juni 2022 ben ik voor mijzelf begonnen als interimmer bij Sonova (Schoonenberg).

De afgelopen jaren heb ik tijdens en na mijn studie, Human Resource Management, gewerkt bij zowel overheidsbedrijven en NGO’s als bij internationale olie- en gasbedrijven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik een hele brede scope heb, die mij nu dagelijks van pas komt. 

Naast werken en mooie reizen maken, hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met vrienden en familie. Voldoening haal ik uit gezellige etentjes, weekendjes weg en het bespelen van de Turkse saz.
                    
Wie ben je als HR professional? 
Hands-on, voortvarend en vooruitstrevend. Ik ben iemand die erin gelooft dat ieder bedrijf en ieder mens zich kan ontwikkelen. Ik heb dan ook een drang naar vernieuwing, verandering en verbetering, maar ik kan ook geduldig stilstaan op momenten dat het nodig is. Daarbij heb ik de moed om open en eerlijk te zijn; niet alleen naar anderen, maar ook naar mezelf. Ik ben graag een inspiratiebron, het motiveren en moveren van anderen geeft mij veel energie. Als HR-professional heb ik een duidelijke visie, waarbij ik paden creëer en bewandel die anderen niet altijd zullen zien. 

Wat is jouw visie op HR?     
Nieuwsgierigheid is de motor die HR aandrijft. Het leven op aarde zie ik als een continu ontwikkel- en leerproces. In deze dynamiek kan men niet verwachten dat HR stilstaat. HR en de mensen werkzaam in de HR-wereld zijn dan ook continu aan actualisatie en vernieuwing onderhevig. 

Ik geloof erin dat kennis de mens in staat stelt vooruitgang te boeken. Dat is ook de reden dat ik altijd zal doorgaan met leren en zelfontwikkeling. Het is belangrijk om aan de maatschappij een toegevoegde waarde te bieden en te beseffen welke voetafdruk je achterlaat. Dat heeft er bij mij voor gezorgd dat mijn omgeving mij bestempelt als leergierig, kritisch en een tikje koppig.

Wat vind je leuk aan interim?
Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te doen en te leren. Het mooie aan werken als HR interim professional vind ik dat ik op verschillende plekken mijn rugzak met ervaring kan vullen. Je houdt de afwisseling van verschillende organisaties die je ook binnen HR hebt en je kunt overal een kijkje in de keuken nemen, dat vind ik fantastisch. 

Hoe bevalt de samenwerking met OpenHR?
Heel prettig, communicatief en down-to-earth. Afwisseling en korte lijntjes maken dat ik veel kan zien en leren en dat is voor mij erg belangrijk. In dat opzicht staan we met OpenHR dan ook op dezelfde lijn. Ik heb nu dankzij OpenHR een fantastische stap gemaakt als interimmer, die lijn wil ik graag voortzetten. 

Wil jij ook de overstap maken naar interim? Wij helpen je graag! Schrijf je vandaag nog in. Liever een consultant spreken? Bel gerust even naar 026 365 03 00.

Binnenkort volgen meer verhalen van onze interimmers.

Schrijf je in!

LAATSTE NEWS

Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
Om tot een goede onboarding te komen worden de 4 C’s van Tayla Bauer (2010)...
12-04-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close