NEWS & UPDATES

Samenwerking Arval en OpenHR

blog_image:article_openhr_1653638901629086f586c1a.jpg:end_blog_image
Arval & OpenHR werken inmiddels ruim 7 jaar samen. Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat OpenHR ook de komende 3 jaar opnieuw de first supplier is voor Arval met betrekking tot HR functies.

OpenHR heeft de afgelopen jaren meerdere functies vervuld voor Arval, zoals die van HR Manager, HR Business Partner, HR Support Medewerker en HR Specialist.

Onze Renate over de samenwerking: “We hebben de afgelopen jaren een meerdere malen succesvol samengewerkt en het is tof om te zien hoe de afdeling HR bijdraagt aan de organisatiestrategie van Arval. Mooie HR thema’s en projecten worden opgepakt om zo steeds een beetje beter te worden. Fantastisch om daar vanuit OpenHR een kijkje in de keuken te kunnen nemen”.

Wereldwijd levert Arval haar diensten in 30 landen. Zij hebben ongeveer 7.200 medewerkers en een wereldwijde leasevloot van 1.4 miljoen voertuigen.

In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit het karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen.

Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa.

Het Nederlandse wagenpark telt ruim 60.000 auto’s. Maar inmiddels zijn zij meer dan alleen een leasemaatschappij, zij zijn een mobiliteitspartner. Dat betekent dat klanten bij hen verschillende soorten mobiliteit leasen. Je kunt bij hen terecht voor auto’s, fietsen, scooters, bakfietsen, rittenregistratie, consulting, carsharing en OV. Maar ook een app waarmee je inzicht hebt in gemaakte kilometers, eventuele uitstoot en vergoedingen.

Leuk om te weten: in 2020 is Arval voor de 14e keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Zij geloven erin dat een betere wereld alleen mogelijk is als we nu veranderen. Dat betekent geen vervuilende diesels meer, maar elektrisch rijden. Niet meer elke dag met z’n allen in de file naar kantoor, maar hybride werken, een auto delen met collega’s of (net als vroeger) met de fiets naar kantoor.

Ook op dit moment hebben wij ter uitbereiding van het HR team een aantal functies open staan. Wij zijn op zoek naar een interim HR Business Partner, een HR Business Partner (vast) en een Learning & Development Specialist. Nieuwsgierig? Bel of app Renate (06 2707 4707). Zij neemt je graag mee in hoe de rol er precies uit ziet en kan je vragen beantwoorden!

LAATSTE NEWS

Het is niet alleen de week van het werkgeluk, maar ook de week van de...
22-09-2022
De derde dinsdag in september is weer achter de rug. Wat zijn de...
21-09-2022
Van 19 – 25 september is het de week van het werkgeluk. Wij vinden het...
20-09-2022
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close