NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Ollie

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen.

Vandaag aan het blaffen: Ollie! 

Wat voor rol vervul je binnen OpenHR?
Kantoorhond samen met Luka & Nita.
Als kantoorhond heb ik het best druk, ik begin de dag met blaffen en heel hard rondjes rennen door het kantoor, vervolgens haal ik bij iedereen een knuffel en ga ik lekker in mijn mand liggen. Tijdens de lunch ben ik altijd rondom de lunchtafel te vinden voor een stukje kaas. Daarna mag ik lekker mee wandelen op Arnhems Buiten. In de middag kom ik bij van de wandeling en slaap ik vooral.

Wat doe je verder? 
Ik volg momenteel een puppycursus, erg leerzaam maar ik vind vooral de andere pups heel interessant.

Meer over jezelf
Het liefst ben ik in de buurt van mijn baasje, als we thuis zijn lig ik dan ook het liefst bij haar te slapen. We gaan ook vaak naar de Posbank (Veluwe) waar ik heel hard rond ren en alles interessant vind. Benieuwd naar wat ik nog meer doe? Kijk dan op mijn insta: @ollie_b_teckel

Wat is mijn eerste indruk van OpenHR?
Super leuke en lieve collega’s. Iedereen is blij als ik er ben en knuffelt mij!

Wat ga ik betekenen voor OpenHR?
Als kantoorhond zorg ik vooral voor veel gezelligheid en ontspanning. Heb je een afspraak bij ons op kantoor, grote kans dat je mij dan ziet!

LAATSTE NEWS

Ben jij al voorbereid op de nieuwe pensioenwet? Laat het ons weten door te...
22-02-2024
In de dynamische wereld van vandaag is het hebben van de juiste vaardigheden...
12-02-2024
Eind vorig jaar vroegen wij aan jullie wat er op jouw HR-agenda staat....
8-02-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close