NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Laurine

blog_image:article_openhr_1647271889622f5fd17099a.jpg:end_blog_image

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen.

Vandaag aan het woord: Laurine Wegeling

Rol binnen OpenHR
Binnen OpenHR vervul ik de functie van Recruitment Assistant. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het updaten van de database en actief contact leggen met kandidaten waar langer geen contact mee is geweest. Voor het team van HR Recruitment Consultants help ik bij het sourcen naar geschikte HR professionals.


Verder
Op dit moment volg ik het tweede leerjaar van de opleiding HRM in Nijmegen.


Meer over mij
Naast mijn werk en studie plan ik mijn agenda vol en houd ik er van veel te doen. Zo onderneem ik graag dingen met familie en vrienden. In de zomer kun je mij vaak op een terras vinden. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en wandel ik graag.

LAATSTE NEWS

Het is niet alleen de week van het werkgeluk, maar ook de week van de...
22-09-2022
De derde dinsdag in september is weer achter de rug. Wat zijn de...
21-09-2022
Van 19 – 25 september is het de week van het werkgeluk. Wij vinden het...
20-09-2022
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close