NEWS & UPDATES

Samenwerking Sonova en OpenHR

blog_image:article_openhr_16526922846282153cabd4c.jpg:end_blog_image

Sonova & OpenHR werken sinds 2018 intensief samen. Wij zijn trots dat Sonova ook de komende 3 jaar opnieuw voor OpenHR heeft gekozen als first supplier voor HR functies in Nederland.

OpenHR heeft de afgelopen jaren meerdere functies ingevuld voor Sonova, zoals die van HR business partner, L&D specialist & HR support officer.


Onze Jolijn over de samenwerking: “Sonova is een mooie organisatie, die door middel van moderne hooroplossingen het verschil kan maken voor veel mensen. Ook vanuit HR is er de drive om hieraan bij te dragen, wat je merkt en terugziet in de samenwerking. Bij Sonova gaan ze voor de beste resultaten, ook op HR gebied. Het is interessant en leuk om samen te werken met de HRM’ers van Sonova en op deze manier ook vanuit OpenHR mijn steentje te kunnen bijdragen.”

Sonova is een prachtig bedrijf om voor te werken, heeft een professionele HR afdeling én biedt mooie (inter)nationale doorgroeimogelijkheden.

Sonova, waarvan het hoofdkantoor in Zwitserland staat, is een toonaangevende fabrikant van innovatieve hooroplossingen.

De Groep is actief via haar centrale bedrijfsmerken Phonak, Unitron, Advanced Bionics en Schoonenberg. Sonova biedt haar klanten een van de meest uitgebreide productportfolio's uit de branche: van hoortoestellen tot cochleaire implantaten en draadloze communicatieoplossingen.

De in 1947 opgerichte Groep is momenteel aanwezig in meer dan 100 landen in de hele wereld en heeft 14.000 medewerkers in dienst.

Via al haar bedrijven en door de Hear the World Foundation te ondersteunen, ontplooit Sonova haar visie van een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor een leven zonder beperkingen kan leven.

Schoonenberg is een snelgroeiend, internationaal en professioneel servicenetwerk van aanbieders van hooroplossingen. Al 90 jaar verkopen zij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is.

In Nederland is Sonova aanwezig sinds 1999 toen zij startte met het merk Phonak. In een later stadium zijn daar Unitron en Advanced Bionics aan toegevoegd. Tegenwoordig zijn alle merken gehuisvest onder één dak in Vianen om maximale synergie te bewerkstelligen, een belangrijke voorwaarde om elke type cliënt de best mogelijke hoor oplossing te kunnen bieden.

Ook werft OpenHR op dit moment voor een aantal HR functies bij Sonova. Er staan 2 mooie interim HR Support Officer rollen open. Daarnaast zijn we ook op zoek naar enthousiaste HR support professionals, die vast aan de slag willen in de rol van HR support officer. Nieuwsgierig? Bel of app Jolijn (06 28 10 20 02). Zij neemt je graag mee in hoe de rol er precies uit ziet en kan je vragen beantwoorden!

LAATSTE NEWS

Het is niet alleen de week van het werkgeluk, maar ook de week van de...
22-09-2022
De derde dinsdag in september is weer achter de rug. Wat zijn de...
21-09-2022
Van 19 – 25 september is het de week van het werkgeluk. Wij vinden het...
20-09-2022
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close