NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Kim

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen.

Vandaag aan het woord: Kim Louwaard

blog_image:article_openhr_1629207571611bbc13aa0b2.jpg:end_blog_image

Ik vervul de rol van Marketing & Communicatie Specialist. Dagelijks houd ik me bezig met het posten van news & jobs op onze website, social media en app. Elke week verzorg ik de nieuwsbrief. Daarnaast houd ik me bezig met content marketing voor OpenHR. Ik zorg dat alle nieuwtjes en weetjes up to date zijn en dat er interessante blogs te lezen zijn. Ik schrijf artikelen over relevante onderwerpen binnen OpenHR en het HR-vak. Zo nu en dan komt er ook een interessant interview over actuele HR thema’s voorbij.
De website en ál onze andere communicatiemiddelen zijn mijn domein. Al deze werkzaamheden voer ik ook uit voor dochteronderneming HRbaan.

Ik heb ruime ervaring binnen het recruitmentvak. Vanuit mijn recruitment achtergrond weet ik hoe belangrijk het is om je te onderscheiden. Daarom ben ik me verder gaan ontwikkelen op het gebied van Marketing & Communicatie. Ik vind het te gek om mijn creatieve brein én mijn recruitment kennis in te zetten voor OpenHR.

Ik ben een bezig bijtje dat samen met mijn zoon in Arnhem woont. Sport & vitaliteit vind ik erg belangrijk. Ik ben dan ook regelmatig te vinden in de sportschool. Ik geef X-Core les bij een sportschool. Mijn hart heb ik verloren aan het skiën. Zo kan jij mij in de wintermaanden vinden als ski instructeur op de indoorski baan in Arnhem en pak ik af een toe een reisje mee als instructeur naar Oostenrijk. Ik heb als specialisatie het begeleiden van mensen met ski-angst. Je kan mij wakker maken voor Thais eten, pindakaas of een besneeuwde berg.

LAATSTE NEWS

Voor de komende jaren hebben wij officieel ‘employee centricity’ als...
25-01-2022
Laura neemt deze week de Instagram-account van OpenHR over.
Voor een...
24-01-2022
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close