NEWS & UPDATES

Samenwerking Allerzorg & OpenHR

blog_image:article_openhr_162669010060f552345f7a3.jpg:end_blog_image

Allerzorg & OpenHR werken al geruime tijd succesvol samen. Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat OpenHR ook de komende 2 jaar opnieuw de preferred supplier is voor HR functies bij Allerzorg.

De beste zorg is de zorg waarbij je je het meest thuis voelt. Thuis, op de plek waar je zelf keuzes maakt en je je vertrouwd voelt.

Als Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn en Bloemendael geloven zij in de kracht van thuis. Wanneer dit niet in het eigen huis kan, creëeren zijj waar mogelijk een thuis. Zij zetten de mens centraal in zijn eigen vertrouwde omgeving en brengen de zorg dichtbij. De organisatie is volop in beweging, door groei en door de actuele gezondheidsvraagstukken. Daarbij moeten ze vaak innovatief en proactief zijn. Dit maakt hen één van de meest ondernemende zorgorganisaties van Nederland. Daarnaast heeft de organisatie diverse internationale samenwerkingsverbanden. De organisatie is voortdurend groeiend en in beweging, dit vraagt een grote mate van flexibiliteit van onze professionals.

Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn en Bloemendael zijn onderdeel van de internationale Orpea Groupe.

LAATSTE NEWS

Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
Wij hebben vanaf vandaag een eigen WhatsApp kanaal voor HR vacatures en...
6-03-2024
Onlangs hebben we jullie meegenomen in het begrip Employability.  Om je...
5-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close